39-годишен познайник на полицията осъмна за пореден път в ареста,

...
39-годишен познайник на полицията осъмна за пореден път в ареста,
Коментари Харесай

39-годишен задигна 400 лв. от апартамент в Пловдив, вмъкнал се през терасата

39-годишен познайник на полицията осъмна за следващ път в ареста, откакто отмъкна портфейл от апартамент в пловдивския кв. „ Гагарин “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Във вторник в Трето районно ръководство постъпила информация, че от жилище на първи етаж незнаен отмъкнал портмонето с към 400 лв.. Той съумял да се вмъкне в дома на жертвата си, преминавайки през отворената врата на тераса. На място е осъществен оглед, а работата по горещи следи насочила проверяващите към 39-годишния престъпно проявен и осъждан мъж. Заподозреният е арестуван още същия ден. След отчет на материалите по формираното досъдебно произвеждане в Районната прокуратура, той е притеглен като обвинен и арестуван за период до 72 часа.
Вчера различен причинител на сходно посягане се озовал в Четвърто районно ръководство. Около 9,30 ч. помощ в полицията потърсил столичанин, отседнал в къща за посетители в центъра на Пловдив. Той забелязал, че мобилния му телефон е липсващ от помещение на първи етаж. При последвалата незабавна и реакция на чиновниците на реда е открит и арестуван 44-годишен мъж, също с криминалистични регистрации и присъди. Пред проверяващите той направил цялостни признания, открита и конфискувана е откраднатата от него движимост. По случая е стартирано бързо произвеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР