''При първия възможен случай ще кажа на Бойко Борисов в

...
''При първия възможен случай ще кажа на Бойко Борисов в
Коментари Харесай

Диков: Бойко Борисов пак извади сикаджийската си логика, около него вони на далавера

''При първия вероятен случай ще кажа на Бойко Борисов в очите: ''Човече, към теб не просто мирише, а вони на спекулация!''. Този човек не може, или не желае, да работи по естествения метод. Той отново извади сикаджийската си логичност, че не били взели нищо на Божков, а единствено са одържавили хазарта. Очаквах Борисов през днешния ден да ни предложения горе при него. Да излезе да покаже какъв е юначага, да каже на Тити, или различен, да му даде акциите на ''Левски'' Така си го представях'', това съобщи журналистът Сашо Диков в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Припомняме, че във вчерашният ден Сашо Диков бе основен воин в събитията към футболния ''Левски'', явявайки се предявител на акциите на клуба, които бяха джиросани от Васил Божков на министър-председателя Бойко Борисов. Последният отхвърли да одобри акциите, като в последна сметка те се озоваха в ръцете на изпълнителния шеф на ''Левски'' - Павел Колев.

''Това което се случи през днешния ден (б.р. вчера) е, че Борисов и компания имат сериозен математически разум отсреща си. Този ход е доста тъкмо прицелен в челото на премиера. Да, съм аз предявител, нещо което още повече ускорява дразненето. Божков сподели, че щом Борисов е унищожил бизнеса и тима - оставя го да се оправя'', съобщи още Сашо Диков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР