''Около финансирането и субсидирането на партиите, в намерението си да

...
''Около финансирането и субсидирането на партиите, в намерението си да
Коментари Харесай

Осман Октай: ДПС легитимира Пеевски чрез Борисов и ГЕРБ

''Около финансирането и субсидирането на партиите, в желанието си да санкционират всички, които са дали своят вот в референдума на Слави Трифонов преди две години, в действителност за първи път ГЕРБ осветиха връзката си, която беше известна на всички нас, при ръководството си в този мандат на Бойко Борисов дружно с по този начин наречените патриоти'', това съобщи политическият анализатор и някогашен зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай в предаването ''ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев'' по ТV+ и ТV1.

''Най-интересното и най-трагичното в цялата тази обстановка е появяването на Пеевски от началото на сегашната сесия всекидневно в Народното събрание и присъединяване му от името на Движение за права и свободи на тази среща с ГЕРБ. От ГЕРБ одобряват Пеевски да участва на тази среща, като по този метод Движение за права и свободи посредством Бойко Борисов и ГЕРБ легитимират политическото посланичество на Пеевски в общественото пространство'', разяснява Октай.

''Това беше желанието на Пеевски, откогато потегли да върви на работа след две години неявяване, да официализира връзката сред Движение за права и свободи и ГЕРБ. Другото, което се приказва за метода на финансирането на партиите, до момента по този начин ли другояче.. Доган преди години сподели, че всички политически обединения си имат обръчи от компании и в този момент желаят да ги легализират'', съобщи още Осман Октай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР