''Имам си своите източници и основание да мисля така, че

...
''Имам си своите източници и основание да мисля така, че
Коментари Харесай

Пеевски напуска медийния пейзаж, влиза в оръжейния бизнес

''Имам си своите източници и съображение да мисля по този начин, че Пеевски желае да мине на друго равнище - умножаване на своето благосъстояние, тъй като той това цели - благосъстояние и въздействие, посредством оръжейни покупко-продажби. Като доказателства навеждам разкритията от теча на файлове от FinCEN, от които се вижда по какъв начин има преводи на пари в Българска банка за развиване, компании, свързани с Пеевски, получават пари''. Такава догадка за Делян Пеевски показа журналистът от уеб страницата Bird.bg Атанас Чобанов. Той бе събеседник на Асен Генов в неговото интернет предаване ''Контракоментар с Асен Генов''.

''Продажбата на медиите в действителност е една интервенция на американските служби, които го изтласкват. За страдание по мекия метод. Чак и пари му дават. Можеше да го разгласят за личност нон грата, можеше да бъде глобен. Това не е изключено като вид. Може да го отстранят и след това към този момент като не е фактор в българската политика да го глобяват. Но този път Пеевски в действителност си потегля от медийния пейзаж. Така го виждам. Естествено, той може да влезе през други входове, през задния вход в bTV, да вземем за пример. Той държи Българска национална телевизия посредством Кошлуков. Между другото, изхвърлянето на Борисов и Гешев би трябвало да бъде продължено и с изхвърляне на Кошлуков. Нали си давате сметка? И освен от Българска национална телевизия изхвърлен, а и към Бай Ставри, тъй че да не може да се върне'', сподели още Чобанов.

В диалога сред Асен Генов и Атанасов се разискват още тематиките за прословутата къща в Барселона и имунизациите за България.

Целия диалог можете да изгледате след 34:15 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР