''Имали сме остри сблъсъци с Цветан Цветанов, но не очакваме

...
''Имали сме остри сблъсъци с Цветан Цветанов, но не очакваме
Коментари Харесай

Крум Зарков: Който не е съгласен с Нинова, да излезе срещу нея

''Имали сме остри конфликти с Цветан Цветанов, само че не чакаме да се случи нещо кой знае какво след неговото овакантяване. Ако методът на работа на ГЕРБ в Народното събрание се усъвършенства, това ще е за положително, само че към този момент не виждаме сходно нещо да се случва'', това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия.

" Българска социалистическа партия е единствената партия, която усилва гласовете си и вкарва повече евродепутати от всички други партии. Факт е обаче, че ние си бяхме сложили друга цел - да спечелим тези избори, а ги изгубихме. Това докара до разтърсванията в Българска социалистическа партия. Според мен в двете огромни партии има разтърсвания. ГЕРБ губят гласове, Цветан Цветанов си отива, тук не би трябвало да забравяме и ниската изборна интензивност. Това е един протестен избор против всички политически партии и всички политици би трябвало да се замислим над този факт ", установи Крум Зарков.

" Българска социалистическа партия реализира и нещо друго в тази акция - заприказва се за приходи и тематиката за общественото неравноправие, освен в България, само че и спрямо другите европейски страни. Това е една надълбоко европейска тематика и Българска социалистическа партия е повода тя да се повдигне у нас. Не съм склонен със сравненията с националистите и Орбан. Българска социалистическа партия би трябвало да продължи да се бори и да работи за смяна на работата на системата в България. Българска социалистическа партия има потребност от нова мощ. Господин Биков сподели, че ГЕРБ е на Борисов, Българска социалистическа партия не е на никого от управлението. При нас има разногласия и диспути. На Корнелия Нинова би трябвало да ѝ бъде доказано, че курсът, който държи, е верен. Нека всеки от Българска социалистическа партия, който не е склонен с този курс, да се яви на конгреса и по либерален път да го оспори ", прикани Крум Зарков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР