38 отбора се включиха в първия по рода си турнир

...
38 отбора се включиха в първия по рода си турнир
Коментари Харесай

38 отбора взеха участие в първия нощен волейболен турнир във Варна

38 тима се включиха в първия по рода си шампионат по плажен волейбол Volleyball Night League, проведен от Евгени Иванов – Пушката, научи Moreto.net.

Стефан Иванов и Георги Ботев, които играха в тима с шеговито име „ Туршия “, сграбчиха трофея след под напрежение край с Димитър Василев и Стефани Кьосева от тим „ Спанак “.

„ Това беше едно извънредно прекарване за мен и участниците и се веселя, че има толкоз огромен интерес към нетрадиционния нощен формат. Всички тимове демонстрираха забележително майсторство, възторг и спортсменска игра. За следващ път се убедих, че Варна е столицата на волейбола в България “, разяснява Евгени Иванов – Пушката.

Волейболният ас посрещна всички участници и посетители при волейболните стадиони на плажа в Аспарухово и даде началото на спортното съревнование.

Мачовете се играха на директна елиминация и тимовете демонстрираха своите най-хубави качества с доста състезателен възторг и хъс. За спортсменската игра на всеки участник следяха професионални съдии, които се погрижиха всеки мач да бъде изигран по разпоредбите и да няма противоречиви моменти, а Евгени Иванов – Пушката разяснява всеки забавен миг, с цел да може присъстващите да поддържат своите любимци. Победителите в нощния шампионат получиха освен медали, само че и билети за мачове от Световното състезание по волейбол, което ще се организира във Варна и София през тази година.

Организаторите се бяха погрижили за положителното въодушевление на всички присъстващи като бяха планували доста изненади, музика и положително въодушевление.

Волейболният шампионат продължи до късните часове на нощта, а всички варненци и посетители на града се заредиха с доста положителна сила. Volleyball Night League дава обещание да се трансформира в традиция и младите да споделят дейни моменти с другари на плажа и през идващото лято.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР