38-годишната бизнес дама Ружа Игнатова, която се издирва от властите

...
38-годишната бизнес дама Ружа Игнатова, която се издирва от властите
Коментари Харесай

Вижте палата на издирваната от САЩ Ружа Игнатова! Апартаментът й в Созопол разполага с огромна тераса с гледка към морето

38-годишната бизнес дама Ружа Игнатова, която се търси от управляващите в Германия и от прокуратурата в Съединени американски щати по обвинявания за откраднати милиарди долари посредством криптовалута OneCoin, е била видяна лятото в Созопол, научи HotArena.

Местен бизнесмен рапортува, че през месец август постоянно я е виждал там. Била е видяна да се разхожда из града, само че по-голямата част от престоя си прекарала на приказната яхта, която била най-внушителната измежду останалите на пристанището.

Според други мълви Игнатова имала и парцел на Буджака. В тази морска околност много олигарси имат тузарски вили, измежду които и банкерът Цветан Василев. По непотвърдена информация Ружа купила апартамент в един от ваканционните комплекси на българин, прочут с прозвището Оризовия необут.

А HotArena пък се снабди с извънредна фотография от вкъщи й в Созопол . Впечатление прави, че въпреки да е заложила на апартамент, терасата й е толкоз голяма, все едно е част от цяла къща. Официалното облекло на Ружа, както и големите вази с цветя на фотото, приказват, че най-вероятно бизнес дамата постоянно е правила постоянни сбирки с известни лица и бизнес хора в дома си, когато е летувала в Созопол.

Още по-тузарски образ на жилището й придава прелестната панорама към морето. По всичко проличава, че парцелът е ситуиран съвсем на плажната линия, сходно на тези блестящи къщи, които виждаме по филмите.

Напомняме, че Ружа Игнатова и брат й Константин Игнатов са упрекнати от прокуратурата в Манхатън в построяването и ръководенето на пирамидална скица за милиарди за продажбата на измамническата криптовалута уанкойн. Двамата са създатели на One Coin LTD. Според американските управляващи Ружа е същинският водач на схемата.

Тя е в неопределеност от 2017 година Обявена е за търсене с интернационална заповед за арест от прокуратурата в Германия, а американски магистрати са повдигнали 5 обвинявания против нея: за заграбване, присъединяване в проведена група за заграбване, машинация с скъпи бумаги, пране на пари и съучастничество в машинация с скъпи бумаги. Ако бъде арестувана, минималната присъда, която може да получи, е 20 година затвор, писа „ 24 часа “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР