38-годишен пиян шофьор беше задържан от полицията на пътя във

...
38-годишен пиян шофьор беше задържан от полицията на пътя във
Коментари Харесай

Хванаха шофьор с рекордните 4.68 промила алкохол във Варна

38-годишен пийнал водач беше арестуван от полицията на пътя във Варна, а дрегерът регистрира 4.68 промила алкохол в кръвта, заяви бТВ.
Докато патрулират в неделя, към 11.30 часа, ст. служител на реда Стоянов и мл. специалист Минов забелязали лъкатушен на пътя автомобил. Неадекватният водач лишил преимуществото на няколко автомобила и за малко не аварирал в тролей.
Полицаите стартират да следват автомобила и пробвали по всевъзможен метод да принудят водача да спре.
В последна сметка съумели да го накарат да отбие. Мъжът мъчно стоял на краката си и мъчно приказвал, само че първоначално изрично отричал да е пил алкохол.
„ Каза, че работел на няколко места, занимавал се с бои, евентуално оттова може би да е бил повлиян. В различен миг сподели, че е бил изтощен от работата, тъй като е работел на три места “, описа мл. специалист Миглен Минов.
Старши служител на реда Стилиян Стоянов изясни, че след това мъжът споделил, че е пил водка. Кръвната проба на лидера демонстрира по-малко от дрегера, само че също е внушителна – 3.86 промила.
От началото на годината във Варна са открити 277 души, карали след приложимост на алкохол, против 256 за същия интервал на 2020 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР