37-годишният супермодел Ирина Шейк, която от дълго време живее и

...
37-годишният супермодел Ирина Шейк, която от дълго време живее и
Коментари Харесай

Ирина Шейк се разходи с рокля за 19 хиляди долара

37-годишният супермодел Ирина Шейк, която отдавна живее и работи в Съединени американски щати, в последно време все по-често радва почитателите с провокативни фотоси и демонстрира тялото си на най-много.

Дори за разходка с щерка си тя избира неща от най-известните марки, които костват нечувани пари. Така да вземем за пример хубавицата показа в Instagram фотоси, на които театралничи в ярка винтидж рокля-комбинация Versace с украса от ярка зелена дантела и секси прорез до ханша. Особено внимание притегля нежната дантела от контрастни цветове с неонов акцент. Цената на облеклото е съвсем 19 хиляди $.

Визията е приключена с чифт сандали вид стилет с катарами, украсени с кристали, чифт обеци с диамантени шипове и гръмък пръстен и гривна със скъпоценни камъни.

На фотосите Ирина е с пусната коса. Тя театралничи с минимално количество грим.

   Вижте тази обява в Instagram.

За първи път тази рокля беше показана на подиума от Наоми Кембъл на шоуто на есенната сбирка на Джани Версаче през 1996 година

Преди повече от четири години риалити звездата Ким Кардашиян беше със същата рокля, позирайки с нея за своите профили в обществените мрежи.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР