37-годишният пловдивчанин Явор Янков е дългоочакваният 100-хиляден посетител на НПК

...
37-годишният пловдивчанин Явор Янков е дългоочакваният 100-хиляден посетител на НПК
Коментари Харесай

Пловдивчанин е 100-хилядният посетител на НПК Асенова крепост за 2018 г.

37-годишният пловдивчанин Явор Янков е дълго чаканият 100-хиляден клиент на Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела. Той бе решил да посети историческата забележителност край Асеновград точно на Рождество Христово дружно с щерка Александра, която е на 9 година, водейки и гостите си Иванна от Бургас и Олесия от Молдова.
Явор Янков бе посрещнат със специфична гала, готова от шефа на Оперативна програма „ Туризъм “ към община Асеновград - Димитър Кирков и екипа на Наказателно-процесуален кодекс „ Асенова цитадела “. Пред присъстващите сюрпризираният клиент сподели, че целия си живот не е печелил нищо. " Това е първа премия за мен и тя ще остане доста безценен спомен “, показа Янков.
Победителят в конкуренцията бе награден с шал, ключодържател и книгата „ Опознай асеновградския край “. Той получи и рекламни материали, измежду които работен календар и дневник. Наградата включваше също и специфичната значка на Асеновата цитадела и бутилка с обичайния станимашки мавруд, както и 2 литра домашно алено вино от персоналната маза на шефа на Оперативна програма „ Туризъм “ - Димитър Кирков .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР