37-годишната Цао от Хонконг бе арестувана по обвинение в убийството

...
37-годишната Цао от Хонконг бе арестувана по обвинение в убийството
Коментари Харесай

Чудовищно престъпление: Майка закла 12-годишната си дъщеря и постави останките й в месомелачка

37-годишната Цао от Хонконг бе задържана по обвиняване в убийството на личната й 12-годишна щерка. Жената намушкала детето с кухненски нож, разчленила тялото и се пробвала да се отърве от него като го накълца с месомелачка във ваната, само че останките задръстили тръбата. Убийцата била задържана, откакто служителите на реда намерили в жилището й главата и вътрешните органи на нейната щерка, въпреки че част от тях била смляна благодарение на месомелачка. Тъй като дамата не позволила служителите на реда в жилището, наложило се те да разбият вратата. Интересно е, че повода за визитата на чиновниците на реда бил телефонът на съседа, който дамата взела назаем и отказвала да върне, осведоми " Дейли Мейл ".



Във ваната на Цао полицията разкрила разчлененото тяло на 12-годишно момиче. Останките задръстили тръбата, което довело до препълване на ваната и тя отчасти наводнила съседите.



Все още не е известно какво е подтикнало майката към такова чудовищно закононарушение. В момента следователите се пробват да открият претекстовете за закононарушението и да намерят бащата на убитото момиче.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР