37-годишната риалити звезда знае как да прикове вниманието към себе

...
37-годишната риалити звезда знае как да прикове вниманието към себе
Коментари Харесай

Кардашян описала как да изглежда на смъртния си одър

37-годишната риалити звезда знае по какъв начин да прикове вниманието към себе си и постоянно шокира почитателите си с откровени самопризнания.

Независимо че годините си вървят и към този момент е покрай 40-те, тя е безапелационна, че ще продължи да радва своите фенове и почитатели в обществените мрежи с разкрепостени и на моменти много еротични фотоси.

Това надали изненадва някого, въпреки всичко нейните ограничения и теглилки са главния ѝ инструмент да поддържа интереса към себе си. А и през последните години трансформира в марка своите задни елементи.

А това, че тя е майка на три деца никак не я тормози. Ким счита, че във фотосите няма нищо смущаващо и очевидно ще ни залива със селфита в бъдеще.

Едно от най-странните ѝ изказвания обаче е обвързвано с нейното наследство. Оказва се, че звездата е описала по какъв начин желае да наподобява на смъртното си легло и даже е описала в детайли по какъв начин да се погрижат за външния ѝ тип – жанр, грим и маникюр.

„ Когато настъпи този миг надали ще мога даже да изразя мислите си. Искам косата, ноктите и гримът ми да бъдат съвършени. Трябва да съм колкото е допустимо по-красива “, споделя Ким.

След сходни думи няма по какъв начин да не се направи изводът, че Кардашян счита да трансформира в риалити шоу даже личното си заравяне...

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР