37-годишната Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, успява да запази зашеметяваща

...
37-годишната Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, успява да запази зашеметяваща
Коментари Харесай

Диетата на херцогиня Кейт за перфектна фигура

37-годишната Кейт Мидълтън , херцогинята на Кеймбридж, съумява да резервира зашеметяваща фигура през всички стадии от живота си. Дори след третата си бременност тя бързо възвърна положителната си форма . Как го прави?

Според изданието Instylemag в случаите, когато на Кейт и се постанова бързо и дейно да смъкна килограми, тя употребява диетата „ Дюкан “ , която е възхвалявана от доста звезди, само че бе подложена на съществени рецензии от лекарската общественост през последните години. Благодарение на тази диета, Кейт бързо съумя да възвърне естественото си тегло след раждането на третото и дете.
 Кейт Мидълтън Gulliver/Getty Images
Според вътрешни на кралския двор лица, които се базират на източници, близки с херцогинята, закуската на Кейт е шейк, изработен от смляно Йерба мате, спанак , зелена салата , кориандър, боровинки и спирулина. През останалата част от деня менюто на Kейт се състои от пресни зеленчуци и плодове и храни, съдържащи потребни мазнини (като мононенаситени мазнини, съдържащи се в авокадото, ядките, маслините и зехтина) и чисти протеини. Основното предписание в диетата на Кейт е приема на елементарни храни .

Разбира се, с изключение на прецизния хранителен режим, Мидълтън се занимава постоянно със спорт . Тя няма персонален треньор, само че това не й пречи всекидневно да бяга в парка или да прави кардио в залата и да тренира с дъмбели и гири. Според Instylemag обичаното упражнение на Кейт е планк в разнообразни вариации за страничните коремни мускули, корема и гърба.-->

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР