37-годишна жена в руския град Карпинск държала новороденото си бебе

...
37-годишна жена в руския град Карпинск държала новороденото си бебе
Коментари Харесай

Майка кри половин година от всички бебе в чанта в килера

37-годишна жена в съветския град Карпинск държала новороденото си бебе в чанта в килера в продължение на шест месеца,

Според източници, след раждането, което евентуално е станало в домашни условия, тя е споделила на всички, че детето е умряло.

То обаче е било живо и крепко, само че заради неустановени аргументи тя го скрила в чанта в килера и по информация на очевидци, не го хранела и желала да го умъртви.

Бебето обаче е било хранено от по-големия си брат, който знаел, че е там.

Сигнал подали посетители на дамата, които напълно инцидентно се натъкнали на ужасяващата панорама.

Официалният представител на Главното ръководство на Министерството на вътрешните работи за Свердловска област Валери Горелих разяснява, че 37-годишната жена не е била записана в клиника по време на бременността и не е потърсила помощ от лекари по време на раждането.

„ Може би раждането е станало вкъщи. След като представители на Министерството на вътрешните работи получиха тревожния сигнал, чиновници на териториалното полицейско ръководство отидоха до адреса на престояване на дамата, където откриха бебето в изнемощяло положение и незабавно проведоха изпращането му в локалната болница.

По предварителни данни то има недохранване от трета степен, както и подозрение за други съществени болести “, сподели Горелих.

Полицейските чиновници са образували наказателно дело по член 156 от Наказателния кодекс „ Неизпълнение на отговорностите по развъждане на малолетно дете “. Горелих добави, че обвинената отглежда с изключение на сина си и тригодишно момиченце.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР