37-годишен мъж е хванат с наркотик в ранния следобед на

...
37-годишен мъж е хванат с наркотик в ранния следобед на
Коментари Харесай

Глобиха двама души във Варна за притежание на високорискови наркотици

37-годишен мъж е заловен с опиат в ранния следобяд на 19 април тази година, оповестяват от Варненския областен съд. Патрулиращ полицейски екип видял лица със подозрително държание да навлизат в шубраци край кръстовище наоколо до ЖП линията. Приближавайки за осъществяване на инспекция, те забелязали подсъдимия да изхвърля пакетче и спринцовка от джоба си. Експертизата открива, че високорисковото наркотично вещество е хероин, със 45,53% наличие на интензивно настоящ съставен елемент диацетилморфин. Деянието съставлява незначителен случай.

Подсъдимият има предишно наказание. По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение, му бе наложено наказване „ санкция “ в размер на 1000 лв..

Също санкция, само че в размер на 300 лв., беше наложена за различен незначителен случай на държане на опиат. Варненският областен съд утвърди реализирано сред страните съглашение и осъди 21-годишен юноша. Деянието е осъществено на 20 април тази година. При инспекция на автомобил по бул. „ Република “ чиновници усетили в купето да се носи характерен аромат на марихуана. 21-годишният пасажер в колата признал и непринудено предал намиращото се в чантичката му пакетче с тревиста маса. Марихуаната е на стойност към 8 лв..

Веществените доказателства по делата - остатъците от наркотичните субстанции се лишават в интерес на страната и предават за заличаване. Съдебните актове са дефинитивни и влизат в действие незабавно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР