360 милиона европейци използват интернет ежедневно. Те пазаруват онлайн, кандидатстват

...
360 милиона европейци използват интернет ежедневно. Те пазаруват онлайн, кандидатстват
Коментари Харесай

Ева Майдел: 360 милиона европейци използват интернет ежедневно

360 милиона европейци употребяват интернет всекидневно . Те пазарят онлайн, аплайват за работа или образование, развиват бизнеса си или просто се забавляват. Наш дълг е да работим за подобряването на средата за бизнесите и за отбраната на потребителите. Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на конференция за " Постиженията и провокациите пред единния дигитален пазар ", проведена от софтуерния колос eBay.
 

" В работата си постоянно пазя, че хората са основния фактор за триумфа на цифровата гражданска война. 44% нямат нужните умения за работа в цифрова среда , по тази причина напъните ни би трябвало да се съсредоточат в подготовката на жителите.
 
В Комисията за отбрана на потребителите обсъждаме новата стратегия за " Цифрова Европа " , където постановяваме специфичен фокус върху образованията , както на към този момент наетия личен състав, по този начин и на новите попълнения ", добави Майдел по време на форума.
 

Освен българския евродепутат специфични посетители на събитието бяха вицепрезидентът на eBay Кати Фостър и Юрген Грен , член на кабинета на зам.-председателя на Европейската комисия (ЕК) Андрюс Ансип. -->
 
" Българският гений не остава неусетен от световните компании. Радвам се, че Велин Койчев от Data Protection Ltd. потвърждава модерното и предприемчиво лице на България ", акцентира евродепутатът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР