36-годишният Томас Вермален изненадващо за мнозина реши да сложи край

...
36-годишният Томас Вермален изненадващо за мнозина реши да сложи край
Коментари Харесай

Изненада: Томас Вермален обяви край на кариерата си

36-годишният Томас Вермален изненадващо за мнозина реши да постави завършек на спортната си кариера и незабавно влиза в треньорската специалност. Той ще бъде помощник-треньор на националния тим на Белгия и част от щаба на селекционера на Червените дяволи Роберто Мартинес, оповестява уеб сайтът sporza.be.

На 1-и февруари Вермален става свободен сътрудник, защото на тази дата завършва договорът му с японския Висел Кобе. Причината за решението му да постави завършек на кариерата толкоз внезапно остава мистерия за момента, въпреки на 36 години това да наподобява по-скоро разумна стъпка. Но самият футболист не беше оповестил за такова решение.

Според същата медия, въпреки и на 36 години, много клубове в родината му биха имали интерес да го ангажират.

Съпругата му - британката Поли Парсънс обаче постоянно е имала тежест при взимането на решения от Вермален, а тя изясни преди дни пред женско списание, че към този момент не й се пътува по разнообразни точки на земята. След като е живяла в Барселона, Рим по време на интервала му в Рома и в този момент в Япония, госпожа Парсънс-Вермален несъмнено става придирчива.

Преходът за него ще бъде много елементарен, защото той е записал треньорската школа от март 2020-а година насам.

Още повече, че Шон Малоуни напусна белгийския народен тим и стана управител на шотландския Хибърниън. И плюсовете за Вермален са няколко. Роберто Мартинес го познава чудесно като футболист, а самият Вермален пък познава досегашните си съотборници от съблекалнята.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР