36-годишната Ажда Ибрахимова е жената, която късно снощи беше залята

...
36-годишната Ажда Ибрахимова е жената, която късно снощи беше залята
Коментари Харесай

Залятата с киселина е Ажда Ибрахимова

36-годишната Ажда Ибрахимова е дамата, която късно нощес беше залята с киселина в центъра на София. Тя е притежател на сладкарски завод, към който има прикрепена сладкарница, женена и с щерка на 15 години.

След случая дамата е откарана в " Пирогов " и е с 24% изгаряния в региона на главата, шията и ръцете. От болничното заведение оповестиха, че потърпевшата е с заплаха за живота.

Ажда и мъжът й Джума Юсчелик почнали бизнеса си от нулата, описа тяхната съседка Мария Ахтарова. Преди време той работел в сладкарски завод, само че напуснал дружно с Ажда и тогава стартирали личен бизнес.

Той им потръгнал, разраснали се и почнали да зареждат и други сладкарници. Продавачката в сладкарницата им сподели, че не знае нищо за нападението и не е виждала шефа си, тъй като евентуално е в " Пирогов ".

В началото даже живеели в една стая в жилището, който по-късно наели целия. Това станало 4-5 години, откакто се нанесли.

" Пълна покруса, едвам сутринта разбрах, че става дума за съседката ", сподели Мария и разясни, че се съмнявали персонален претекст да е в основата на нападението. Тя в никакъв случай не била чувала викове и кавги сред съседите си и подозира бизнес връзки като причина за офанзивата.

Чула и че фамилията неотдавна отворило втори завод, само че не знае къде. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР