36-годишен мъж беше признат за виновен по повдигнатото му обвинение

...
36-годишен мъж беше признат за виновен по повдигнатото му обвинение
Коментари Харесай

Пробация за 36-годишен, счупил челюстта на мъж във Варна

36-годишен мъж беше приет за отговорен по повдигнатото му обвиняване в причиняване на междинна телесна щета във Варна, оповестяват от Районния съд за Moreto.net.

Конкретният случай е от 29 август 2020 година във Варна. На тази дата измежду наблюдаващи на шампионат по плажен футбол зародило словесно и физическо сдърпване, само че други присъстващи се намесили и съумели да предотвратят по-сериозен конфликт. Същата вечер обаче участниците в спречкването се засекли инцидентно в един от варненските квартали и спорът още веднъж се възобновил, като пред доста очевидци почнали да се карат на висок звук.

В свадата се намесил 36-годишният обвиняем, който нанесъл неочакван непряк удар с пестник в лицето на потърпевшия. В резултат на действието пострадалият паднал на земята, а след това се открива, че е получил строшаване на челюстта, обусловило трайно усложнение във функционалността на дъвченето и говора за интервал от към два месеца.

На подсъдимия бе наложено наказване „ пробация “. В продължение на 8 месеца той ще предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес, с честота два пъти седмично, като за същия период би трябвало да организира и наложителни периодически срещи с пробационен чиновник.

Съгласно утвърденото от съда съглашение, в тежест на подсъдимия са направените по делото разходи. Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР