35 са номинираните спортисти на Враца в тазгодишната анкета. Те

...
35 са номинираните спортисти на Враца в тазгодишната анкета. Те
Коментари Харесай

Номинираха 35 човека за Спортист №1 на Враца

35 са номинираните спортисти на Враца в тазгодишната анкета. Те са представители на 11 локални клуба. Официалната гала по награждаването им е планувана за 13 декември в централния хотел "Хемус “.
Семеен кодекс "Ботев 93 “ е номинирал най-вече за десятката тази година - цели 8 негови възпитаниците са измежду препоръчаните за награди, а трима се борят в класацията за най-перспективни състезатели. Останалите кандидатури са от клубовете по автомоделизъм, кикбокс и бойни изкуства / “Арис “ и "Сила “/, лека атлетика / “Олимпия “, "Павел Павлов “ и "Враца “/, спортна пукотевица, тенис на маса, водна топка и АСК Враца дрифт тийм.
Комисия, в която влизат спортни специалисти и публицисти, към този момент се събра, с цел да направи подреждането на почетната десетка на Враца, както и да дефинира най-хубавия тим, треньор на годината и най-перспективен млад играч.
Припомням, че предходната година за Спортист №1 беше определен спортистът Георги Иванов, който към този момент не се състезава за Враца. Тази година любимците за оценката са двама - борецът Юлиян Димитров и скачачът Пламен Петков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР