35-годишният бивш шампион в лека категория Тони Фъргюсън е готов

...
35-годишният бивш шампион в лека категория Тони Фъргюсън е готов
Коментари Харесай

Тони Фъргюсън към Хабиб: Готов съм за бинес

35-годишният някогашен първенец в лека категория Тони Фъргюсън е подготвен за бизнес. Той има интерес към борбата с Хабиб Нурмагомедов, която от UFC гласят за основна на събитието в Ню Йорк през април. Непобедения дагестанец към този момент подписа своя контракт за срещата и в този момент топката е в полето на Тони, който без подозрение е подготвен още веднъж да одобри.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от True Gym MMA (@truegyyym) на Ное 27, 2019 в 6:58 PST

" El Cucuy " се намира в серия от 12 следващи победи и показа, че е време почитателите да получат това, което желаят. Всички желаят да гледат срещата сред двамата най-хубави в леката категория. Вече 4 пъти борбата сред тях пропадаше и в този момент да се надяваме, че най-сетне ще ги забележим един против различен, с цел да се види кой е най-хубавия.

В своите последни 9 борби Тони печели бонуси, тъй като неговите срещи изобилстват от принуждение и същото може да чакаме в срещата с първенеца. Тони печели 14 от последните си 15 срещи и в своята последна борба съумя да победи Доналд Серони с нокаут през юни. Фъргюсън съумя да пребори своите проблеми с душeвността и показа в обществените мрежи, че е подготвен за бизнес с първенеца, който към този момент разписа за пердах. Ето какво още сподели Тони:
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt) на Ное 26, 2019 в 4:08 PST

" Без повече игрички. Готов съм за бизнес. Време е да дадем на почитателите това, което желаят. Време е да създадем UFC велико още веднъж. "

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР