35-годишна жена от врачанското с. Търнава загинала на място след

...
35-годишна жена от врачанското с. Търнава загинала на място след
Коментари Харесай

Дрогиран син на катаджия уби жена на пътя, рани други две

35-годишна жена от врачанското с. Търнава починала на място откакто върху нея връхлетял в понеделник следобяд дрогиран юноша с „ Пежо ”.

Управляваната от 19-годишния Пламен Г. френска кола аварирала в дирек на електроразпределителната мрежа, след което връхлетяла върху две пешеходки на тротоара.

Екипът на пристигналата кола за спешна помощ единствено открил гибелта на една Миглена Д., в незабавния център в Бяла Слатина била признато ранена 58-годишната свекърва на починалата Румяна. Ранена при конфликта била и 17-годишната другарка на водача, която пътувала дружно с него в автомобила.

Водачът, който е наследник на пътния служител на реда Володя Г. от сектора в с. Борован, бил пробван за приложимост на алкохол, на резултатът съгласно полицията бил негативен. Затова пък пробата за приложимост на наркотични субстанции отчел съществуването на тетрахидрокарабинол. Злоупотребилият с марихуаната водач бил арестуван в районно управление (на МВР) в Бяла Слатина, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР