35-годишен мотоциклетист от Великобритания получи 9 дневна ерекция след инцидент

...
35-годишен мотоциклетист от Великобритания получи 9 дневна ерекция след инцидент
Коментари Харесай

Не е за вярване какво се случи с пениса на моторист, след като катастрофира

35-годишен мотоциклетист от Англия получи 9 дневна ерекция след случай с мотора си, при който си мислил, че се е отървал незасегнат.

Катастрофата се случила преди 1 година в Обединеното кралство, само че лекарите желали да оповестят странния случай и по тази причина са го разгласили в списанието Case Reports in Urology.

Д-р Пенчо Генов: Варикоцеле е причина за 60% от стерилитета при мъжете

Мъжът паднал от возилото, увреждайки перинеума си (Кожата сред скротума при мъжете), само че решил, че пострадванията му са оскъдни и няма потребност да постъпва в болница.

Скоро по-късно обаче почнала ерекция, която нямала край. След повече от седмица в положение на еректирал пенис, британецът отишъл на обзор.

Как е вярно да измерим пениса си и какъв брой е публично неговата междинна дължина

В болничното заведение пациентът обяснил на докторите, че е чувствал лек дискомфорт при вървене. След като го прегледали, медицинските лица открили, че мъжът има ерекция от IV степен, най-високата в скалата на твърдостта на ерекцията.

Тази странна обстановка, наречена приапизъм с висок поток, се дължи на пострадване на кръвоносните съдове наоколо до гениталиите. Травмата генерира две фистули, които пренасочват насъбраната кръв към съдовете, които контролират ерекцията.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР