35-годишен криминално проявен бургазлия е задържан от служители на отдел

...
35-годишен криминално проявен бургазлия е задържан от служители на отдел
Коментари Харесай

Ченгета натръшкаха бургазлия, отишъл на жътва за канабис

 35-годишен престъпно проявен бургазлия е арестуван от чиновници на отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и Районно ръководство – Камено за развъждане на конопени растения, осъществено в местността " Казашки юрт " в землището на село Костантиново.

До ареста се стигнало след инспекция на полицейските чиновници във въпросната околност, където са открити в безспорна зрялост близо триметрови конопени растения. В момента на инспекцията на място е бил и 35-годишният бургазлия, който берял " реколтата ". Намерени и конфискувани са голям брой течни торове, ел.пастир, построен за отбрана на насаждението, специфичен апарат за прогонване на подземни гризачи и градинарски съоръжения.

Извършено е претършуване в дома на бургазлията, ситуиран в бл. 112 в к-с " Меден рудник ", където още веднъж са открити растителни торове, както и суха зелена тревна маса, реагирала при направения полеви наркотест на канабис.

Бургазлията е арестуван за период от 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Камено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР