35-годишен бизнесмен от британския град Рочдейл успя да защити дома

...
35-годишен бизнесмен от британския град Рочдейл успя да защити дома
Коментари Харесай

Бизнесмен се справи с четирима въоръжени апаши с голи ръце ВИДЕО

35-годишен предприемач от английския град Рочдейл съумя да отбрани дома си от въоръжени бандити.

Асиф Али разговарял по телефона по работа, когато чул, че кучето на двора лае. Той решил да ревизира какво се случва, а това, на което се натъкнал, изисквало демонстрация на голямо геройство.

Али има бизнес в областта на недвижимите парцели и лично магазинче за облекла. Във съдбовната вечер бил у дома дружно със брачната половинка си. Когато тръгнал да види за какво кучето е неспокойно и лае, се натъкнал на тайфа от четирима апаши, написа Manchester Evening News.

Първо видял човек, облечен в черни облекла. Нападателят незабавно го блъснал. Започнала битка, а през това време в дома му се намъкнал още един престъпник.

На фрагментите, снимани от камерата за видеонаблюдение, може да се види каква гневна опозиция оказва предприемачът. По-късно той споделя, че е работил инстинктивно, пробвайки се с всички сили да отбрани 30-годишната си брачна половинка Шарлот, която по време на екшъна била на втория етаж.

Изплашената жена също попада на видеото.



"Той ме удари и започнахме да се борим. След това влезе още един човек. Стори ми се, че желае да се качи горе, където беше брачната половинка му. Не можех да позволи сходно нещо”, споделя Али.



Тъкмо съумял да изтика нападателите в двора, когато един от тях извадил отвертка. Тогава предприемачът се втурнал към кухнята и се въоръжил с нож. Едва тогава съумял дефинитивно да отблъсне грабителите.

По думите на Али, крадците са знаели, че в къщата има хора. „ Лампите светеха, колите бяха пред вратата, самите порти не бяха заключени... Очевидно, въоръжените крадци не бяха подготвени да се срещнат с жителите на къщата лице в лице. И в случай че не бяха смелостта и шансът на Асиф, историята можеше да приключи по доста печален метод.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР