35-годишен бивш легионер, барикадирал се в дома си в тополовградското

...
35-годишен бивш легионер, барикадирал се в дома си в тополовградското
Коментари Харесай

Барети задържаха легионер от Орешник

35-годишен някогашен легионер, барикадирал се в дома си в тополовградското село Орешник, е арестуван при спецакция на Министерство на вътрешните работи.

Завчера полицейски екип потърсил за информация по кореспонденция 35-годишния жител на селото във връзка със закани. Мъжът обаче отказал да излезе, заключил се в дома си, отправил закани към униформените и стрелял с огнестрелно оръжие. Около 18.30 часа през вчерашния ден вечерта мъжът е арестуван. За случая е известена прокуратурата.

Oперацията по задържането му била планувана взаимно със експерти от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. В акцията се включиха към 80 души – спецчасти от София, жандармерията и служители на реда от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Според осведомени задържаният е Иван Пачелиев е бивш командос във Френския задграничен легион. Бил добре подготвен да борави с огнестрелно оръжие и гърмеж. Напускайки дома си довечера той е арестуван в селото, при което още веднъж оказал гневна опозиция. По-късно е откаран със профилиран автомобил в ареста.

Пачелиев заплашил полицията, че им е приготвил неприятни изненади в дома си, това е наложило намесата на познавач частите, заяви " Дарик Радио ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР