35 автомобилни състезатели от цялата страна ще участват на петия

...
35 автомобилни състезатели от цялата страна ще участват на петия
Коментари Харесай

35 автомобилни състезатели ще участват в планинско изкачване Благоевград

35 автомобилни състезатели от цялата страна ще вземат участие на петия кръг на националния авто шампионат на Планинско нанагорнище „ Благоевград “ на 24 и 25 октомври това бе обявено от уредниците на конкуренцията.

Заради епидемията от ковид тази година в надпреварата няма да се включат участници от прилежащите републики Гърция и Северна Македония, само че уредниците дават обещание зрелищна конкуренция по трасето със старт Благоевград и край в село Делвино.

За феновете са обезпечени подобаващи за гледане на надпреварата позиции, а за сигурността ще се погрижат съдиите, маршалите и отговорниците по сигурността, както и полицейски чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Очаква се многочислена аудитория, тъй че ще се съблюдават прецизно и противоепидемичните ограничения, допълниха от уредниците от авто състезателен клуб „ Диамо “.

В програмата на надпреварата за съботния ден са заложени административни и механически прегледи от 8.30 до 11.00 часа на площад „ Македония “ в Благоевград. Движението по трасето ще бъде спряно в 13 часа, а формалната подготовка стартира час по-късно. Стартът на надпреварата е в неделя /25 октомври/ от 11 часа, а награждаването е 30 минути след финиширането на последния автомобил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР