"Прекарах повече от три месеца в клиника в Барселона. Здравословното

...
"Прекарах повече от три месеца в клиника в Барселона. Здравословното
Коментари Харесай

Владо Стоянов: Всички отписваха България, а сега говорим за бараж


"Прекарах повече от три месеца в клиника в Барселона. Здравословното ми положение е положително. Докторите споделят, че вървим в вярната посока и са щастливи от свършената работа “, съобщи вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов в изявление за клубната телевизия на разградчани. В момента той се възвръща от тежката контузия, получена през март тази година по време на лагер на националния тим.

"Още като получих травмата на терена, знаех какво се случва. Не бях осведомен детайлно, само че знаех, че е тежка контузия и ще ми отнеме доста време, с цел да се възстановя. Винаги съм гледал положително на нещата, което е доста значимо. Настроих се за доста работа, самообладание и това да съумея да се върна допустимо най-бързо.

Лекарите не са ми дали периоди за връщане в игра. Случаят ми е малко по-специфичен. Ще бъде сносно за мен, в случай че напролет на 2018 година стартира тренировки", споделя Стоянов.

"Стисках палци на тима пред тв приемника. Не е прелестно за един футболист да стои в профил и да следи своите съотборници. Надявах се Лудогорец да влезе в Шампионската лига, само че и присъединяване в групите на Лига Европа е огромен триумф за клуба", разяснява той за представянето на "орлите" в европейските клубни шампионати.

"Първото ни присъединяване в Лига Европа през 2014 година бе много по-различно. Това беше въобще първото ни присъединяване в шампионат от подобен сан. Съперниците ни ни подцениха. Дори минавахме за новобранец в групата. Но видяхте какво се получи. Завършихме първи, без загуба. Сега е друго. В Европа към този момент знаят за Лудогорец. Участвахме два пъти в Шампионска лига. Ще бъде доста по-трудно предвид на групата, която ни се падна. Истанбул Башакшехир, Хофенхайм и Брага са класни и доста добре готови тимове. В групата няма изявен любимец. Съперниците ни са корави отбори, добре готови тактически, само че аз имам вяра в силите на моите сътрудници. Знам какво могат, само че нека да имат и малко шанс, тъй като без него не може. Дано съумеят да излязат от групите, а до каква степен ще стигнат, един Господ знае “, безапелационен е Стоянов.

За новия старши треньор на разградчани Димитър Димитров-Херо Стоянов съобщи: "Работил съм с него и го познавам доста добре. Щом от управлението са решили, че той има място в Лудогорец, значи е по този начин. Той се е потвърдил през годините, че е доста добър треньор, откакто го направи тук, само че и в чужбина. Има опит и виждане за футбола, с които ще помогне на тима. Казвал съм и преди, че в Лудогорец е доста мъчно за работа. Има ужасно доста чужденци, които са с друг нрав и мислене, а това неизбежно е мъчно за даден треньор, тъй като би трябвало да откри общ език и метод с тях", счита Владо.

Относно представянето на националите ни и дали имат късмет да се класират за Мондиала в Русия следващата година, вратарят разяснява: "Първоначално всички ни бяха отписали, а сега приказваме за класиране на бараж. Това значи, че сме се показали добре. Винаги може повече, само че на фона на групата и тимовете, против които се изправихме, представянето е положително.

Да победим Франция? Във футбола няма невъзможни неща. Един Люксембург направи еднакъв с тях. Винаги сме играли доста мощно против огромните тимове, а изключително на наша земя. Ние сме много противен и добър хазаин и се надявам, че ще успеем да ги победим. Треньорският щаб сигурно ще се приготви доста добре и ще избере верните хора за мача", приключи Владислав Стоянов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР