34% от избирателите ще гласуват на балотажа. Това е максимално

...
34% от избирателите ще гласуват на балотажа. Това е максимално
Коментари Харесай

Къци Вапцаров стана математик: 34% от избирателите ще гласуват на балотажа

34% от гласоподавателите ще гласоподават на балотажа. Това е оптимално оптимистичният вид. С годините съм построил математическа прогноза в себе си - да чувствам настроението на хората. Имам вътрешен глас, усетих незаинтересованост към тези избори. Сега чувствам още по-голяма незаинтересованост ". Това съобщи пред Нова телевизия Къци Вапцаров.

По думите му първия тур се е отличил с " нелепи`` претенденти. " Според мен би трябвало да се усили бариерата, тъй като 2500 гласа и аз мога да ги събера, евентуално за три дни. Да се вдигне прага на 50 000 подписа ", прикани шоуменът. По думите му президентът би трябвало да бъде харизматична персона и да е хубав. " Ален Делон е идеална кандидатура ", разяснява той.
свързани новини7126преди 45 минути9402преди 1 часа
Водещият Цветомир Иванов счита, че хората се умориха от избори и започнаха да не имат вяра. Той прикани хората да бъдат оптимистични и да гласоподават. По тематиката с изядената квитанция за гласоподаване Иванов шеговито съобщи, че евентуално дамата е била веган.

" Продължавам да съм оптимист и да имам вяра, че нещата ще се случат както би трябвало. Мисля, че в случай че ние създадем и дребна крачка, ще можем да променим всичко. Зависи от нас ", показа водещият.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР