"Много неща не ни се получиха, макар че в началото

...
"Много неща не ни се получиха, макар че в началото
Коментари Харесай

Гатузо: Аз съм най-малкият проблем, трябва да намерим изход


"Много неща не ни се получиха, въпреки че първоначално имахме верен метод. Впоследствие всичко се трансформира в една сложна битка за нас", това съобщи наставникът на Милан Дженаро Гатузо след провалянето с 0:2 от Аталанта в мач от 18-ия кръг на Серия А.

За „ червено-черните “ това бе второ поредна загуба в Калчото, откакто в предходния кръг играчите на Гатузо бяха разгромени с 0:3 от Верона.

"Ситуация е комплицирана - почитателите стачкуват, а ние не можем да си позволим да продължим сезона по този метод. Но аз не виждам играчите да отстъпват обратно или да не се пробват да дадат най-хубавото от себе си. Напротив. Виждам хора, които дават всичко, само че явно още сме нежни като отбор.

Днес аз съм треньор на Милан, само че аз съм най-малкият проблем. Тук не става въпрос единствено за физическото положение на тима, само че и за психическо такова. Това, което вършим, не е задоволително, би трябвало да станем екип и да стартираме да почистваме грешките. Ако смятах, че аз съм казусът, то тогава незабавно щях да подам оставка. Ако мислех, че играчите не са зад мен, щях още веднъж да се отдръпва, само че това не е така", разяснява клубната легенда на "росонерите".

"Липсва ни увереност, хъс и непримиримост. Мисля също по този начин, че би трябвало да спрем да вършим съпоставения с предишното. Тогава имаше други футболисти, друг клуб. Ние би трябвало да се съсредоточим върху сегашното. То е изпълнено с компликации, за които всички ние би трябвало да намерим излаз “, заключи Гатузо.

След провалянето от Аталанта „ росонерите “ заемат 11-то място във краткотрайното класиране в Серия А с актив от 24 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР