"Мис Америка" вече ще блести не с красота, а с

...
"Мис Америка" вече ще блести не с красота, а с
Коментари Харесай

Кандидатките за „Мис Америка“ вече без бански и вечерна рокля


"Мис Америка" към този момент ще свети не с хубост, а с разум!

Конкурсът "Мис Америка" отстранява от надпреварата банските костюми и вечерните рокли и към този момент няма да прави оценка участничките по техния външен тип, оповестиха уредниците.

Гретхен Карлсън, ръководител Съвета на настоятелите на състезанието, очерта измененията за 2019 година в предаването "Good Morning America" на телевизия ABC.

"Ние към този момент не сме конкурс за красота", сподели Карлсън, която е носителка на купата „ Мис Америка “ за 1989 година, след което става едно от лицата на " Fox News ". "Ние сме съревнование и към този момент няма да оценяваме нашите кандидатки по външния им тип. Това са големи промени", сподели тя."Основният аршин за оценяване ще бъде това, което излиза от устата им. Това, което ни интересува е какви са техните ползи и самодейностите им за обществено въздействие", осведоми тя бъдещите състезателки от всички 50 американски щати.

"Искаме да оценим достиженията и гениите им, а по-късно желаеме да ги подпомогнем финансово посредством наградата", сподели тя.

Карлсън показа, че уредниците са "чували от доста млади дами да споделят: " Ние желаеме да бъдем част от вашето шоу, само че не желаеме да се показваме с високи токчета и бански костюми ". „ Значи, познайте какво, вие към този момент не би трябвало да вършиме това, девойки! “, сподели тя.

Карлсън е някогашен водач на придвижването #MeToo, като се афишира против половото принуждение и тормоз от авторитетни мъже в бизнеса на развлеченията и медиите.

Тя осъди някогашния основен изпълнителен шеф на „ Fox News “ за полов тормоз преди две години и е първата някогашна „ Мис Америка “, станала ръководител на борда на уредниците.

Конкурсът „ Мис Америка “ 2019 ще се организира в Атлантик Сити, Ню Джърси, на 9 септември и ще се излъчва по ABC. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР