34-годишният вокалист на група D2 и един от популярните участници

...
34-годишният вокалист на група D2 и един от популярните участници
Коментари Харесай

Дидо от D2 ще се бори за мястото си във Фермата

34-годишният вокалист на група D2 и един от известните участници във Фермата: Съединение Деян Каменов – Дидо ще се бори за оставане в шоуто в неделя вечер по bTV. Той ще премери сили за първи път на арената за дуели с джентълмена на стопанството и негов непосредствен другар – Александър Масларов.

До третия мъжки двубой в шоуто се стигна, след изненадващото за всички решение на фермера на седмицата – Христина, която избра да изпрати на елиминационна борба точно интровертния и извънредно спокоен Александър, вместо другия аргатин – лесовъдката Милена, с която към момента имат неизяснени несъгласия.

Въпреки че със завръщането си във Фермата темпераментната Христина разгласи, че желае да покаже по-спокойната страна на характера си, с избора си на дуелист тя още веднъж съумя си завоюва негодуванията на всички участници.

Решението й да изпрати на арената един от двамата участници, които я поддържаха в първия й двубой против бесарабската българка Лилия, беше несъмнено от съфермерите й като изменничество, популизъм и спектакъл. Самият Александър не съумя да скрие разочарованието си от това.

„ Аз подкрепях Хриси, а през днешния ден се усещах предаден от нея. Очаквах да бъда на двубой, само че ми е обидно, че точно тя ме изпраща на арената “, разяснява Александър, който ден по-късно самичък избра да премери сили с един от най-близките си хора в шоуто – Дидо от D2.

Мотивите на Сашо обаче напълно съответстваха с прагматичния му темперамент и претенциозен фасон на другарство. 38-годшишият инженер избра Дидо за собствен противник на арената по растеж, тегло и нравственос и с ангажимента, че двамата ще покажат една джентълменска борба.

Дидо одобри предизвикването без изненада и разяснява, че Сашо има ясна преценка за мощните и слабите му страни. „ Не се тормозя от дуела, просто ми е жалко, че ще съм против Сашо “, призна музикантът.

Изборът на противници за неделния двубой и нормалните фермерски обвързване в стопанството бяха разнообразени от ритуала – женитба, който обаче съответства със седмицата на разменените функции. Така в ролята на булката и кумата влязоха мъже, а в тези на младоженеца и кума – дами.

Двамата съграждани от Пазарджик – Георги и Александра бяха алегорично бракосъчетани – той като младоженка, а тя – като жених. Нетрадиционната женитба провокира полемика за правото на хората с разнообразни полова ориентировка да основават семейство и да отглеждат деца.

По-консервативни в мненията се оказаха мъжете, до момента в който дамите в лицето на Ваня и Христина опазиха правото на всички да бъдат уважавани и признати, без значение от разликите си.

В петък вечер от 21.00 ч. по bTV фермерите ще изпратят Александър и Дидо в къщичките на дуелистите, до момента в който славеят на стопанството Лилия ще получи правото да избере Гласът на фермата на особено готова караоке вечер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР