34-годишният Станислав Проданов е мотористът от ж.к. Меден рудник, който ...

34-годишният Станислав Проданов е мотористът от ж.к. Меден рудник, който

ВИДЕО Моторист пощури ченгетата в Бургас, спрента си гонка и кръстоса града със 140 км/ч.

34-годишният Станислав Проданов е мотористът от ж.к. " Меден рудник " , който в сряда, 20 октомври т.г., вдигна на крайник цялата полиция, откакто кръстоса Бургас с бясна скорост от 140 км/ч. Мъжът бе обявен за търсене , откакто си спретна дива гонка с служителите на реда и по  чудо не аргументи тежко произшествие с ранени и починали , до момента в който се правеше на воин от " Бързи и яростни " в градска конюнктура . 

Припомняме, че Станислав летеше с пистовия си мотор Хонда по ул. " Христо Ботев " и профуча през няколко пешеходни пътека, без да забележи, че е имало пресичащи, измежду които и деца. 

По първична информация, меденруднишкият рейсър е почнал лудата конкуренция с униформените още в най-големия комплекс на Бургас, откакто е обиколил централната градска част, е бил приклещен на пътя Твърдица-Маринка. 

По данни на Флагман.бг, Станислав Проданов е бил с отнета шофьорска брошура . Именно това е била причината да не спре на сигнализацията на униформените - стоп палка, и да натисне газта до дупка, с цел да избяга от тях. 

Подминал е патрулния екип, без да се съобрази с разпорежданията на служителите на реда , а като пояснение за безумните си дейности посочил, че се страхувал, че ще бъде спипан без шофьорска брошура , защото тя му била отнета за предходни прегрешения на пътя. 

Неправоспособният бургазлия ще отнесе 5 акта за нарушение на Закона за движение по пътищата. Свалени са и регистрационните табели на мотора му. 

Междувременно фрагменти от неуместната гонка се появиха и в обществената мрежа Тик ток, където инцидентни минувачи са станали очевидци на екшъна. 

 

Източник: novinite.bg