34-годишният Станислав Проданов е мотористът от ж.к. Меден рудник, който

...
34-годишният Станислав Проданов е мотористът от ж.к. Меден рудник, който
Коментари Харесай

ВИДЕО Моторист пощури ченгетата в Бургас, спрента си гонка и кръстоса града със 140 км/ч.

34-годишният Станислав Проданов е мотористът от ж.к. " Меден рудник ", който в сряда, 20 октомври т.г., подвигна на крайник цялата полиция, откакто кръстоса Бургас с гневна скорост от 140 км/ч. Мъжът бе разгласен за търсене, откакто си спретна дива гонка с служителите на реда и по  чудо не аргументи тежко произшествие с ранени и починали, до момента в който се правеше на воин от " Бързи и гневни " в градска конюнктура. 

Припомняме, че Станислав летеше с пистовия си мотор Хонда по ул. " Христо Ботев " и профуча през няколко пешеходни пътека, без да забележи, че е имало пресичащи, измежду които и деца. 

По първична информация, меденруднишкият рейсър е почнал лудата конкуренция с униформените още в най-големия комплекс на Бургас, откакто е обиколил централната градска част, е бил приклещен на пътя Твърдица-Маринка. 

По данни на Флагман.бг, Станислав Проданов е бил с отнета шофьорска брошура. Именно това е била повода да не спре на сигнализацията на униформените - стоп палка, и да натисне газта до дупка, с цел да избяга от тях. 

Подминал е патрулния екип, без да се съобрази с разпорежданията на служителите на реда, а като пояснение за безумните си дейности показал, че се страхувал, че ще бъде хванат без шофьорска брошура, защото тя му била отнета за предходни прегрешения на пътя. 

Неправоспособният бургазлия ще отнесе 5 акта за нарушение на Закона за придвижване по пътищата. Свалени са и регистрационните табели на мотора му. 

Междувременно фрагменти от неуместната гонка се появиха и в обществената мрежа Тик ток, където инцидентни минувачи са станали очевидци на екшъна. 

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР