34-годишният Чавдар Бояджиев, обвинен за двойното убийство край село Лозен,

...
34-годишният Чавдар Бояджиев, обвинен за двойното убийство край село Лозен,
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста обвинения за двойното убийство край Лозен

34-годишният Чавдар Бояджиев, упрекнат за двойното ликвидиране край село Лозен, беше доведен в съда под засилена защита и с белезници и вериги на краката.

Прокуратурата изиска непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ", до момента в който делото стартира всъщност. Както Бояджиев, по този начин и служебният му юрист са декларирали, че няма да оспорват настояването на обвиняването.

Съдът одобри, че има заплаха обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение, заради което удостовери мярката.

Мъжът е упрекнат за убийството на 18-годишно момиче и 27-годишен мъж в петък против събота. Основният претекст за тежките закононарушения се оказва финансов.

Според медийна информация Бояджиев е направил цялостни признания и даже е разкрил, че съзнателно е лишил живота на още една млада жена - закононарушение, което до момента е разследвано като причиняване на гибел по несъобразителност.

Той е арестуван на входа на Айтос.

Тежкото закононарушение от 4 август стана причина за премахване на управителни фрагменти в Столична дирекция на вътрешните работи, както и за поисканата оставка на районния прокурор на София Невена Зартова (която отхвърли да я подаде).
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР