34-годишният актьор от филма Filth“Джеймс Макавойзаяви, че се оттегля от

...
34-годишният актьор от филма Filth“Джеймс Макавойзаяви, че се оттегля от
Коментари Харесай

Джеймс Макавой се оттегля от актьорството

34-годишният артист от кино лентата „ Filth “ Джеймс Макавой съобщи, че се отдръпва от актьорството и градежа на кариера, с цел да прекарва повече време със фамилията си. „ The Observer “ заяви, че решението най-вероятно е предизвикано от скорошното раждане на сина му от новата му брачна половинка Лиза Либерати.

Джеймс, който към този момент има 12-годишно момче на име Брендън от някогашната си брачна половинка Ан-Мари Дъф, споделя пред изданието: „ Влагам много труд и го обичам. Но не желая да пребивавам, с цел да работя. Индустрията е страхотна и ми е дала необикновен живот. Но тя оцелява с помощта на жертвоготовността на изпълнителите. Филмовата промишленост или телевизионната промишленост просто те употребяват.

Дали да не преставам да се надпреварвам, дали да прогресирам, дали да се пробвам да изкача стълбата, планината, всички тези неща. Или просто не преставам да се любувам на актьорската игра – само че като махна крайници от педала. Не се усещам по този начин, като че ли в никакъв случай повече няма да работя. И не ме е боязън, че ще изгубя инерцията, която евентуално имам, в случай че просто не одобрявам всяка страхотна работа, която ми се падне. Трябва да забавиш малко темпото.

Джеймс показа и страха си да не свърши като героя на Бил Мъри – изморената кино звезда в „ Изгубени в превода “ , който го демонстрира „ отчужден “ от брачната половинка и децата си.

По-рано тази година беше доказано, че артистът от „ Х-Мен “ се е оженил за Лиза , откакто двамата започнаха да се срещат през 2018 година

Източник:БГНЕС

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР