34-годишната Риана беше забелязана да пазарува в Лос Анджелис и

...
34-годишната Риана беше забелязана да пазарува в Лос Анджелис и
Коментари Харесай

Риана не се притеснява да демонстрира пищни форми

34-годишната Риана беше видяна да пазари в Лос Анджелис и най-сетне сподели няколко думи за идното си показване на полувремето на Супербоул.

Когато кореспондент на TMZ попита певицата на " Work " по какъв начин се усеща за идното значимо осъществяване, Рири не се сдържа и издаде някои детайлности, без да прекалява обаче.

" Нервна съм! ", сподели тя, преди да добави: " Но съм и доста разчувствана! " След това интервюиращият се опита да разбере кой би могъл да се качи на сцената дружно с носителката на Грами.

Риана обаче единствено сви плещи и сподели знака за мир. Но когато репортерът настоя с въпрос: " Може ли това да е A$AP Rocky? Хайде, Риана, би трябвало да знам! ", най-после тя реши да подскаже въпреки всичко малко, като сподели: " Може би е момиче ".

Коментарите на Риана за представянето ѝ идват малко повече от седмица откакто основателката на Fenty Beauty публично разгласи, че ще излезе на сцената на Супербоул 2023.

Въпреки вълнението от идното ѝ присъединяване обаче, някои от почитателите на певицата не пропуснаха да разясняват външия ѝ тип, като означиха, че Риана не е в най-хубавата си форма. Не можем да не се съгласим с тях, тъй като от фотосите в обществените мрежи ясно се вижда, че е качила някое друго ненужно килце.

За сметка на това пък Риана наподобява повече от щастлива и удовлетворена от живота. Доказателство за това е необятната ѝ усмивка, която показва на папарашките фотоси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР