34-годишната Ин Сотеара от Камбоджа отвлякла петмесечната дъщеря на свои

...
34-годишната Ин Сотеара от Камбоджа отвлякла петмесечната дъщеря на свои
Коментари Харесай

Длъжница на кредитори отвлече детето на приятели и го изхвърли на боклука заради „голяма любов”

34-годишната Ин Сотеара от Камбоджа отвлякла петмесечната щерка на свои другари, увила я в чувал за отпадък и я изхвърлила до контейнерите за отпадък. В съда дамата декларирала, че повода за постъпката ѝ била мощната обич към детето, написа в. " Дейли Мейл ".
Ин Сотеара отвлякла детето на своите другари, когато те я поканили на празнична вечеря. Около среднощ тя проникнала в спалнята на петмесечното дете, пъхнало го в чувал и спуснала чувала през прозореца благодарение на въже. След това похитителката си тръгнала от вкъщи на приятелите си с мотор, взимайки детето със себе си.

Следващите дейности на Ин не подлежат на рационално пояснение: първо тя отвлякла детето, само че по-късно решила да се избваи от него. Но вметсо да го върне на родителите му, дамата го иизхвърлила в контейнери за отпадък, авансово запушвайки му устата с тиксо. За благополучие, инцидентни минувачи чули рева на младенеца, избавили го и позвънили в полицията.

Ин Сотеару била арестувана още преди нейната жертва да бъде открита. В съда дамата декларирала, че отвлякла детето поради обич. Но служителите на реда предоплагат, че в началото похитителката е имала желанието да желае отпкуп за детето, с цел да се разплати с кредитори. Срещу дамата са повдигнати обвинявания в отвличане и опит за ликвидиране. Съдът я е осъдил на 11 години отнемане от независимост.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР