34-годишната бивша попфолк певица Мария Георгиева, която е намерена мъртва

...
34-годишната бивша попфолк певица Мария Георгиева, която е намерена мъртва
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Кой накара спасителката Мария Георгиева да се самоубие?

34-годишната някогашна попфолк певица Мария Георгиева, която е открита мъртва пред жилището си в пловдивския квартал " Кючук Париж " на 5 март, е протегнала ръка на живота си. Прокуратурата работи по версия за склоняване към самоубийство, заяви пред Lupa.bg зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

Подробностите по следствието към този момент се пазят в загадка, с цел да може да се разбере истината за гибелта на Мария Георгиева, изясни прокурорът и уточни, че тя е имала съществени персонални проблеми.  

За нея е известно, че е от Димитровград, само че преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в " Кючук Париж " с заем, който погасявала постоянно. Отворила фризьорски салон и съумяла да развие сполучлив бизнес. Нямала финансови проблеми.



Близки на умрялата се съмняват, че младата жена се е самоубила, защото тя оставя две деца сирачета. 

 Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група " Спасителките ", основана през 2004 година в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, някогашен член на " Пантерите ", Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става известна с песента " Спасителки ", за която е сниман и видеоклип. През 2005 година издават единствения си албум " Една целувка ". През 2010 година Атанаска Гюргакова умира след рухване от виадукт на 30-ия километър на автомагистрала " Хемус " в посока Варна.



Преди 3 години друга звезда постави завършек на живота си, падайки от прозорец на жилището на собствен другар –21-годишният Денис Теофиков. Около 13 часа на 24 октомври 2020 година артистът бил на посетители, само че в един миг нещо се е объркало. Различни източници настояват, че там е било и гаджето на младежа - Алекса.

Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. В жилището му са открити опиати. Негови другари споделят, че младият попфолк реализатор е бил в меланхолия през последните няколко месеца.

Изпълнителят от " Пайнер " е бил доста нестабилен и заради психическия тормоз, който му е оказвал продуцентът му Николай Пашев. Пашев е глобявал непрекъснато Теофиков, като понякога му е орязвал дори 4-цифрени суми. От известно време Денис е имал проблеми и с лихвари, настояват сътрудниците му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР