34-годишен мъж застреля11 душив черногорския град Цетине. Трагедията се разиграласлед

...
34-годишен мъж застреля11 душив черногорския град Цетине. Трагедията се разиграласлед
Коментари Харесай

34-годишен застреля 11 души в Черна гора, първо ликвидира семейството си, после стреля на посоки


34-годишен мъж застреля11 душив черногорския град Цетине. Трагедията се разиграласлед битов скандал. Нападателят първо ликвидирал фамилията си, след което почнал безсистемно да стреля на улицата, оповестява Асошиейтед прес, цитирайки държавната телевизия.

Полицията е ликвидирала нападателя след престрелка с него. В офанзивата са били ранени още няколко души. Сред тях е и служител на реда, който е ранен в главата.

Очевидци на стрелбата настояват, че нападателят е минавал през квартала и е стрелял безсистемно по инцидентно попаднали там жители.

Полицаите се пробвали да спратнападателя, който отказал да се съобщи и стрелял по служителите на реда. Нападателят няма престъпно минало.

Четирима ранени са приети в болница в болничното заведение в Цетине, до момента в който двама ранени са превозени доклиничния център в Подгорица.

От Спешния център в града оповестяват, че при тях е признат мъж с тежки контузии на главата и гръдния панер. Трима потърпевши са оперирани по неотложност, като пострадванията са много съществени.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР