33-годишният Калоян Спасов от бургаския кв. "Меден рудник" е жертвата

...
33-годишният Калоян Спасов от бургаския кв. "Меден рудник" е жертвата
Коментари Харесай

Стана ясно кой е загиналият в адското меле в Бургаско ВИДЕО

33-годишният Калоян Спасов от бургаския кв. "Меден рудник " е жертвата от жестоката злополука, която стана тази заран край село Димчево, написа Флагман.бг.
Към 13 часа продължава огледа на случая. На мястото дойде и противопожарен екип, който ще извади натрупа на починалия млад мъж.

Калоян е умрял на място, откакто джипът се е забил с висока скорост във фургон. Тялото е заклещено сред ламарините и изрично се отхвърля вероятността той да е карал джипа.

Все още не е ясно кой е бил зад кормилото. По данни на медията, белият джип е благосъстоятелност на Величко Тачев, на 39 години. Той е бургазлия, само че от известно време живеел в Димчево. Имал плантация за биволи. Именно до нея е станала злополуката.

Пътят, който води към стопанството е стеснен, с доста дупки и мъчно може да се развие по-висока скорост от 40 км/ч. Единственият по-здрав сектор са 200-те метра, които са на скат и водят към фермата на Тачев. Точно там е водачът е натиснал педала. Изпуснал е ръководство, джипът е изхвърчал от платното, блъснал се е в камък, след което забил отдясно във фургона.

Калоян е умрял на място, а Величко и другият пътуващ в колата - бургазлия на 37 години да изхвърчали от купето.

Те са признати в болница. Няма информация за положението им.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР