33-годишната плюс-сайз моделка Ашли Греъм е известна по цял свят

...
33-годишната плюс-сайз моделка Ашли Греъм е известна по цял свят
Коментари Харесай

Бодипозитив: Надебелялата Ашли Греъм се показа чисто гола в различни пози СНИМКИ 18+

33-годишната плюс-сайз моделка Ашли Греъм е известна по целия свят не без причина. Дълго време дамата изумява почитателите с обилните си форми и пикантна визия.

Преди година тя роди наследник и посвети цялата карантина на връщане към предходната си форма, само че това се оказало не толкоз елементарно. Ашли в никакъв случай не се е срамувала от тялото си и намерено е говорила за целулита със стрии, по тази причина и този път тя е решила да покаже всичко на почитателите.



На фрагментите моделката театралничи изцяло гола на леглото. Тя заема разнообразни позиции, пробвайки се да резервира останките от благоприличието. Сред съвсем 12 милиона клиенти на модела малко на брой са останали безразлични и в мненията си те са споделили своя екстаз от Ашли.

"Красавица си, изглеждаш съвършено ", "Бих желала и аз да съм толкоз уверена в себе си ", "Красива! Иска ми се да мога да обичам тялото си по същия метод, както и да имах същото тяло! ", пишат те.



Ашли Греъм не е единствено сполучлива американска плюс-сайз моделка, която е взела участие в списания като Vogue, Harper's Bazaar, Glamour и други. Тя разпространява концепциите за положително тяло и обич към себе си по всевъзможен вероятен метод.

Всъщност, макар че дамата не дава отговор на нормалните стандарти за хубост, тя прекарва доста време във фитнеса (въпреки че тя изпитва специфична обич към йогата) и деликатно следи за храненето си.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР