33-годишната плеймейтка Марина Байчева от Свети Влас е заловена да

...
33-годишната плеймейтка Марина Байчева от Свети Влас е заловена да
Коментари Харесай

Спипаха снахата на брат Динев яко надрусана да вози двете си деца

33-годишната плеймейтка Марина Байчева от Свети Влас е хваната да кара БМВ 118 Д дрогирана измежду бял ден в Слънчев бряг. Дамата е известна с това, че е настоящата половинка на Иван Динев – издънка на най-богатата фамилия в курорта.

Сексбомбата возела със себе си и двете си деца, твърди техен непосредствен, който след задържането на майката се наложило да прибере момиченцето и момченцето, надлежно на 9 и на 7 години от Районното ръководство в Слънчев бряг. По неговите думи, съобщи „ Флагман “.

Проверката на пътя е осъществена към 15,50 часа във вторник, 30.11., когато Марина е спряна от полицията в кв. Русалка в Слънчев бряг, а дрегерът за дрога отчел приложимост на кокаин. Тя е арестувана за 24 часа, дала е кръвна проба за химичен разбор. По случая е формирано бързо произвеждане.

Красавицата е някогашна плеймейтка, родом от Карнобат. Придоби известност измежду богати обожатели още преди десетина години с разголени фотосесии за еротични издания като „ Плейбой “ и „ Максим “. В нощта, преди да бъде свалена от БМВ-то й и откарана в ареста, Марина е била звездата на сцената на най-оборотната чалготека ДОК5 в Бургас, откъдето са оповестени в нейния профил и горещи актови подиуми със саксофон и свивки от едри банкноти.

Преди година плеймейтката отново беше хваната да кара с дрога в тялото, само че тогава й се размина. 12 години по-младият й ухажор Иван Динев също е залавян зад кормилото с канабис в кръвта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР