33-годишната Габриела Славова-Пеева, която бе арестувана заради бруталното убийство на

...
33-годишната Габриела Славова-Пеева, която бе арестувана заради бруталното убийство на
Коментари Харесай

Убийцата Габриела се представяла за самотна майка по морето. Била курсист на „Харвардска школа“

33-годишната Габриела Славова-Пеева, която бе задържана поради бруталното ликвидиране на мъжа си Пейо Пеев, осъществено на 18 януари в София, е добре позната в Бургас, сподели инспекция на Флагман.бг.
Габриела е от София, само че имала баба в Черноморец. Преместила се край морето през 2017 година. Представила се за самотна майка. Явила се на конкурс за работа в Община Бургас и го спечелила.
Нейни сътрудници от отдел „ Превенции и юношески политики “ я разказват като доста умна млада дама, владееща свободно няколко езика, приключила влиятелни университети в Европа.
Тя била курсист и на така наречен „ Харвардска школа “, която актуалният водач на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков води преди да влезе в политиката. По тази линия Габриела е попаднала в бургаската листа на Промяната през 2021 година, само че в никакъв случай не е била член на партият.
Впоследствие Габриела забременяла, първо излязла в дълъг болничен, а по-късно и в майчинство и се върнала в София при фамилията си.  По първични данни Габриела и Пейо били в бракоразвод и имали недоразумение по отношение на попечителството над двете им деца. Предполага се, че това е главната причина за бруталното ликвидиране в покрайнините на столицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР