33-годишната Габриела Славова е една от заподозрените за убийството на

...
33-годишната Габриела Славова е една от заподозрените за убийството на
Коментари Харесай

Прокуратурата иска задържане под стража за Габриела Славова

33-годишната Габриела Славова е една от обвинените за убийството на Пейо Пеев. Смята се, че тя, дружно с майка си Красимира, го е удушила в автомобила му. 

 

Днес стана ясно, че кръгът от проверявани лица по отношение на убийството на Пейо Пеев се уголемява. Минути след убийството Красимира Трифонова идва в кооперация в столичния кв. “Изгрев “. Остава там към два часа, снимана е от камерите. По информация на bTV тя е била в жилището на мъж, с който е имала интимни връзки. Задържан е бил и Велико Минков, който твърди, че е татко на едното от децата на обвинената Габриела Пеева. Останал е в ареста по-малко от 24 часа, с цел да се почисти алибито му.

 

" Имаме съмнения, че са забъркани и други лица по този мотив е формирано и настрана досъдебно прозиводство за персонално укривателство под надзора на Районна прокуратура. Така че изясняваме безусловно всички обстоятелства, търсим в оптималната степен да изясним обективната истина за претекстовете, броя на участниците в това брутално закононарушение ", съобщи Живко Коцев. 

 

Случаят с убийството на Пейо Пеев става все по-заплетен. Смята се, че в основата е спор за бащинството на двете деца на Габриела. Адвокатът на Пеев Миглена Балджиева съобщи, че бракът на Пейо и Габриела е бил мним и те не са живеели дружно. Самият той пък се тормозил, че е бил упояван или дрогиран, с цел да бъде изкаран неспособен да се грижи за детето си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР