33-годишна майка бе осъдена за дребно хулиганство в Чепеларе. Районният

...
33-годишна майка бе осъдена за дребно хулиганство в Чепеларе. Районният
Коментари Харесай

Осъдиха майка за хулиганство в детска градина

33-годишна майка бе наказана за дребно безчинство в Чепеларе. Районният съд я наказа с санкция от 200 лева и безплатен труд в интерес на обществото в размер на 100 часа за период от една година. Жената влезнала в пререкания с учителка и шефа на детското заведение, демонстрирайки нападателно и надменно държание, оповестяват от полицията.

Наказаната е майка на две малолетни деца и по документи е уединен родител. Свадата станала като отишла да вземе на 25 октомври към 17.30 часа по-малкото си дете от детската градина и заварила преподавател по заменяне. Попитала учителката по какъв начин е детето й, на което получила отговор, че то е прелестно, само че има потребност от спомагателна работа. Това предиздвикало майката да се разгневи и да стартира да я наскърбява, псува и заплашва. Учителката повикала шефа на детското заведение, а А.К. траяла с нападките и обидите на входа на детската градина. Грозните подиуми се разиграли пред част от личния състав и други родители, които пристигнали да прибират децата си. Педагозите извикали на място полиция.

С тези си дейности тя е нарушила публичния ред и успокоение на съгражданите си, извършвайки непристойна демонстрация на обществено място, декларират в претекстовете си от съда. Тя получи солидното наказване, поради това, че е имала и предходен акт за дребно безчинство, и действието й е наново.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР