33-годишна жена с психични отклонения е вероятната жертва на катастрофата,

...
33-годишна жена с психични отклонения е вероятната жертва на катастрофата,
Коментари Харесай

Психичноболна жена е прегазена във Велико Търново

33-годишна жена с психологични отклонения е евентуалната жертва на злополуката, станала в сряда вечерта на южния пътен възел във Велико Търново. 

Жената е лекувана в Центъра за психологично здраве във Велико Търново. Същия ден е била изписана от психиатрията във очевидно положително положение. Във вечерта на нещастието евентуално се е скитала по пътя, когато върху нея връхлетял автомобил с висока скорост. В обществените мрежи се появи и изказване, че е видяна да седи седнала в средата на платното. Шофьорът, който е бил зад кормилото в среднощната покруса, избяга след конфликта. От жестокия удар тялото било безусловно разпиляно по асфалта, споделиха осведомени с следствието.

ДНК експертиза ще даде изрично умозаключение за самоличността на жертвата. Вземането на материал за съпоставяне обаче било много трудоемко, защото считаната за починала жена нямала директни наследници.

Разследването по случая продължава. В региона на местопроизшествието няма камери, което в допълнение затруднява работата. Проверяват се всички, минали в сектора транспортни средства във времевия период на кратастрофата.

Вече имало обвинен за гибелта на пешеходката, само че не е арестуван. Назначени са експертизи, които би трябвало да открият дали обвиненото лице е било зад кормилото и дали това е автомобилът, който е прегазил дамата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР