33-годишен служител на затвора в Пловдив е задържан в момент

...
33-годишен служител на затвора в Пловдив е задържан в момент
Коментари Харесай

Пазарджиклия и надзирател замесени в наркосделка

33-годишен чиновник на пандиза в Пловдив е арестуван в миг на пазаруване на наркотични субстанции, научи „ Марица “. Установен е и 26-годишен пазарджиклия, съпричастен към закононарушението. Двамата са арестувани в границите на профилирана полицейска интервенция, извършена от чиновници от отдел „ Криминална полиция “ и пловдивското Министерство на вътрешните работи.

В хода на дейностите, в миг на пазаруване на наркотични субстанции, е открит и арестуван 33-годишният мъж. У него са открити 5 розови хапчета екстази и найлоново пликче, съдържащо амфетамин. Изяснено е, че мъжът е чиновник на пандиза в Пловдив. В рамките на процесуално-следствените дейности на адрес, употребен от него криминалистите намерили още 47,93 грама амфетамин, 30 таблетки екстази, везна със следи от амфетамин и марихуана. По случая било формирано досъдебно произвеждане, а материалите - докладвани на Окръжната прокуратура.

При траялите оперативни дейности служителите на реда открили и съпричастен към случая 26-годишен мъж от Пазарджик. При типа на униформените, той опитал да избяга с колата си, само че след малко гонене бил арестуван. В рамките на подхванатото претършуване в парцела, употребен от него, били открити и конфискувани електронна везна, чук със следи от амфетамин и марихуана по него. По случая е формирано досъдебно произвеждане материалите са докладвани на Окръжната прокуратура.

Работата по изясняване на случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР