33-годишен мъж, държал с цел разпространение 40 грама метамфетамин, е

...
33-годишен мъж, държал с цел разпространение 40 грама метамфетамин, е
Коментари Харесай

Задържаха под стража мъж, спипан с 40 грама метамфетамин

33-годишен мъж, държал за разпространяване 40 грама метамфетамин, е арестуван под стража по претенции на Окръжна прокуратура – Шумен, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

По искане на Окръжна прокуратура – Шумен 33-годишен мъж от регионалния град ще търпи най-тежката мярка за неотклонение – " задържане под стража “. А.И. е притеглен в качеството му на обвинен за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение – закононарушение по чл.354, ал.2, пр.2, алт.2 от Наказателен кодекс. Освен това той е обвинен и за закононарушение по член 343в от Наказателен кодекс.

Мъжът е арестуван на 18 октомври, когато при полицейска инспекция у него е открита високорискова наркотична субстанция. А.Й. държал към 40 грама кристално вещество – метамфетамин.

Работата по доказване и документиране на осъществените закононарушения продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Шумен. Обвиняемият беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор, а от през днешния ден той е с наложена мярка за неотклонение " задържане под стража “.

Определенията на Окръжния съд в града подлежат на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР