33-годишен културист бе изваден от барети от градския фонтан в

...
33-годишен културист бе изваден от барети от градския фонтан в
Коментари Харесай

Барети извадиха от градски фонтан буйстващ културист, същият скочил по гащи върху движещ се автомобил

33-годишен културист бе изваден от барети от градския шадраван в Русе. Същият мъж преди седмица стреснал румънско семейство по пътя сред Русе и Разград, като  скочил върху капака на колата им в придвижване. Вчера културистът е отведен в психиатрична болница и занапред ще се открива, дали буйствата му са провокирани от въздействието на някакви вещества или страда от някакво заболяване, споделя Нова тв.



В към 15 часа през вчерашния ден млад мъж хвърлял знамената и късал цветята пред сгдарата на община Русе, след което влезнал в градския шадраван. След подаден сигнал на 112 два полицейски екипа в продължение на половин час се опитвали да убедят мъжа да излезе от водата, само че без триумф. 



33-годишният мъж се занимава с бодибилдинг, описаха негови познати, които не могат да си обяснят несъответстващото му държание. Наложило се идването на екип на баретите. 



Той съумява да избяга от полицейската клопка, само че е настигнат на метри, а за свалянето му на земята се е наложило използването на електрошок. След това с кола за спешна помощ е отведен в психиатрията. 



Преди седмица същият мъж скача върху предния похлупак на кола в придвижване. Потърпевшите румънци описват, че ги връхлетял мъж по гащи, който се качил върху капака, а по-късно лежащ върху него в миг, в който водачът форсира. 

От психиатричната болница оповестяват, че 10 души едвам са съумели да удържат мъжа, с цел да му бъде инжектирано успокоително. Предстои да му блъдат направени проучвания.

След случая с румънското семейство той също е бил настанен в психиатрията в Бяла, само че е бил освободен против автограф от сестра му. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР