32-ро СУИЧЕ Св. Климент Охридски“ отбелязва 125 години от създаването

...
32-ро СУИЧЕ Св. Климент Охридски“ отбелязва 125 години от създаването
Коментари Харесай

Столичното 32-ро училище отбеляза 125 години от създаването си


32-ро СУИЧЕ „ Св. Климент Охридски “ отбелязва 125 години от основаването си. Годишнината беше отпразнувана в Зала 1 на НДК. Сред гениите, които учениците демонстрираха бяха актьорско майсторство, пеене, балет, модернит танци, свирене на цигулка.

На сцената се качиха и редица музикални звезди – Михаела Филева, Графа, Йордан Караджов, както и националните певици Ива и Велислава Костадинови.

Водещ на събитието бе Николаос Цитиридис, който е някогашен ученик на 32-ро учебно заведение. Той също взе участие в един от скечовете дружно с учениците. Преди да излезе на сцената, той пожела на учениците да схванат какво значи триумф за самите тях и да го реализиран.

„ Всички посетители са подбрани заради връзката си с учебното заведение, известността и отношението към децата “, сподели господин Александър Митев, диригент на учебния хор и преподавател по музика.

Детският хор на учебното заведение е притежател на първа премия от 11-тия народен конкурс „ Път към славата “. Хорът съществува от 2018 година и непрестанно има изяви в Българи и чужбина.

Преди концерта учителката по музика Людмила Павлова показа, че за първи път ще е в залата и няма да трепери зад кулисите. Любопитна е какво са и приготвили по-младите ѝ сътрудници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР